Levering

Vi sender varer 3-5 dager etter at orderen er kommet inn til oss. Egenproduserte varer (varer i kategorien myrullpiken klær og myrullpiken barneklær)  blir sendt i løpet av +/- 14 dager. Ved stor pågang av egenproduserte varer kan leveringstiden bli lengre enn 14 dager. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. 


Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for frakt-og returkostnader. Ved pakker som sendes i retur vil kjøperen bli belastet for frakt og Evt returfrakt.

Varene vil bli sendt som Norges pakke og kunden betaler frakt på kr. 140,-  

Velger du at varene skal hentes i vår butikk kan det hentes i våre åpningstider søndag kl 11-15 eller etter avtale. 

Vi sender kun til Norge.

 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .
 
 
Skadet vare
Om varen er skadet under transport med Posten, skal følgende gjøres:
Du må ta vare på emballasje samt produktene. Gå til posten med den skadde forsendelsen og emballasjen. Sammen med posten skriver du ut en skademelding. Vi tar kontakt med deg så fort vi mottar skademeldingen fra posten. Lovverket henviser til at du gjør ting "innen rimelig tid" og vi tillater oss å tolke dette i denne sammenheng til når du har hentet/mottatt produktet.